Pitmaster

Pitmaster

 

Wie is Mac:

Ik ben Marcel, en op moment van schrijven 45 jaar.

Ik kom uit Rhoon (onder de rook van Rotterdam)

Beroep:

Beroepsmatig ben ik werkzaam in de RailInfra, en dan met name in de treinbeveiliging (treindetectie, overwegen, wissels en seinen e.d.), en kan daardoor niet zo vaak barbecueën als ik zou willen (dit houd in, veel weekenden werken, en onregelmatig werken…….bedankt hiervoor ProRail)

Hobby’s:

Verder heb ik nog als hobby’s, motorrijden met mijn vrienden, met als hoogtepunt ons jaarlijkse motorweekend met oud collega’s, en fotografie.

Waarom:

Ik ben dit blog in eerste instantie begonnen, om een archief te maken, van wat ik zoal met mijn barbecues heb gemaakt, echter gaande het bouwen, heb ik “de basis” hiervan steeds wat meer uitgebreid, dan ik aanvankelijk had gedacht.

Dit alles wil ik niet alleen voor mijzelf houden, en wil ik dit graag delen met anderen, om anderen te inspireren, en te laten zien wat er zoal mogelijk is om op de barbecue te maken.

Gerechten:

Alle gerechten die op dit blog staan, heb ik zelf bereid en gefotografeerd, anders verdienen zij geen plaatsje op dit blog.

Ik heb de gerechten in vrijwel de meeste gevallen niet zelf verzonnen, maar pas deze eventueel aan, naar eigen smaak, gevoel, of omdat ik bepaalde ingrediënten niet kan krijgen.

Barbecueën is meer dan alleen het speklapje, en het hamburgertje omdraaien” (hoewel dat op zijn tijd ook lekker kan zijn).

Inspiratie:

Ik haal mijn inspiratie van internet, boeken, fora, andere websites en blogs.

Als mij bekend is, waar een recept vandaan komt, dan vermeld ik onderaan het recept de bron. (ik hoef immers niet de eer van iemand anders te krijgen).

Tevens ben ik zeer regelmatig op de diverse barbecue fora te vinden (gewoon gezellig kletsen, elkaar inspireren, en ervaringen delen met elkaar)

1e grote update:

Na ruim 1 jaar op Blogger actief te zijn geweest, en een voor mij geweldig groot aantal van 25.000 bezoekjes te hebben gehad, vond ik het tijd om dit blog eens in een nieuw jasje te steken, en heb ik een eigen domeinnaam aangeschaft, en ben ik gaan bouwen wat het nu tot de dag van vandaag is geworden.

Een stukje frisser kwa uiterlijk als eerst, en ik hoop zeker dat dit het leesplezier ten goede komt .

Toekomst:

Ook dit blog is nog lang niet klaar (en zal dan ook hopelijk nooit af zijn), en lijkt wel veel op de reguliere bbq blogs/ websites, maar ik hoop in de toekomst dat ik mij wat meer kan onderscheiden van de anderen.

Ondertussen ben ik ook steeds meer bezig met het maken van diverse charcuterie producten (fijne vleeswaren), misschien dat ik hier ooit in de toekomst een eigen website van maak, maar dat zie we vanzelf wel. (vooralsnog heb ik te weinig producten om hiervoor een scheiding te kunnen maken)

Ik wens jullie heel veel plezier op mijn blog, en hoop dat ik inspiratie voor jullie kan zijn.

Vind je het leuk, laat dan een berichtje achter.

Tips, advies en commentaar zijn natuurlijk ook allemaal welkom.

Veel plezier op mijn blog, en misschien tot ziens op de barbecue wedstrijden/ treffens.

Groetjes

Mac

 

9 gedachten over “Pitmaster

  1. Dankjewel voor je compliment JB. (daar heb ik dan ook hard voor gewerkt 🙂 ).
   Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het wel.
   Laat je nog horen hoe het gegaan is?

   Mac

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »