Barbecue, outdoorcooking en charcuterie

Barbecue, outdoorcooking en charcuterie

Alle mogelijkheden van barbecue, outdoorcooking en charcuterie apparatuur benuttenHoi, ik ben Marcel van der Sluijs, de aan barbecue, outdoorcooking en charcuterie verslaafde blogger en foodfotograaf van Mac's BBQ Pit.

Als ik niet aan het werk ben, motor aan het rijden ben, of in de natuur aan het genieten ben, dan staat de barbecue wel aan, en/ of zit ik aan mijn blog te sleutelen.

Barbecue

barbecue, outdoorcooking en charcuterie

 

 

Outdoorcooking

barbecue, outdoorcooking en charcuterie

Charcuterie

barbecue, outdoorcooking en charcuterie

Met dit blog wil ik de lezers motiveren alle mogelijkheden van barbecue, outdoorcooking en charcuterie apparatuur te benutten.

Dit probeer ik te doen door met behulp van stap-voor-stap foto's in mijn artikelen te laten zien hoe je dit zou kunnen doen. Om daarna te eindigen met een mogelijk prachtig (en smakelijk) eindresultaat, waarmee ik jullie over de streep wil halen het zelf ook eens te maken.

Beter minder artikelen per maand, maar wel van goede kwaliteit


Inmiddels ben ik een kleine 4 jaar aan het bloggen, en in die tijd is mijn blog gegroeid van enkele tientallen lezers, tot enkele duizenden lezers per maand.

Ik post niet elke week een artikel, want dat gaat helaas niet met mijn huidige baan, maar als ik een artikel post, dan wil ik wel dat de kwaliteit daarvan van het juiste niveau is, en dus goed onderbouwd en goed gefotografeerd is, zodat mijn lezers zo goed mogelijk worden voorzien van de juiste informatie.

Barbecue, outdoorcooking en charcuterie

Als een gerecht niet tot zijn recht komt, hetzij doordat de receptuur niet correct is, of omdat het beeldmateriaal niet voldoet, dan post ik het artikel niet (maar zal ik het nog een keer maken, net zo lang tot het goed is).

Ook laat ik nooit gerechten er beter uitzien dan ze zijn, door er iets mee te doen om het beter te laten lijken. Ik eet namelijk zelf de gerechten op nadat ik de laatste foto's heb gemaakt.

(Dat resulteert er meestal wel in dat het gerecht al flink is afgekoeld, maar goed, dat is dan ook het enige nadeel)

barbecue, outdoorcooking en charcuterie

Barbecue, outdoorcooking en charcuterie verbindenBarbecue, outdoorcooking en charcuterie maken is geweldig leuk om te doen, en verbind mensen met elkaar.

Vanaf het moment dat ik ben begonnen met bloggen, heb ik al zoveel lieve en vriendelijke mensen, en bbq collega's leren kennen, tijdens de barbecue wedstrijden welke ik gedaan heb, de diverse evenementen en workshops die ik bijgewoond heb, of mee heb mogen helpen geven/ organiseren.

Ook de reacties van mensen die ik ontmoet als ik met Mac's BBQ Pit on tour ben, bij b.v. collega bloggers, of als ik een demo mag geven voor een sponsor, zijn hartverwarmend.

Tel daarbij op, de mooie reacties van lezers op mijn artikelen, en dat alles motiveert mij om mijn vrije tijd, geld en energie te investeren in het bijhouden en uitbreiden van dit blog, en daarmee jullie nog meer te kunnen inspireren.

Dat barbecue, outdoorcooking en charcuterie verbind blijkt o.a. uit het feit, dat het heeft geleid tot mijn 2 meest avontuurlijkste vakanties in Zweden in 2015 en 2016, bij charcuterie collega Johan Postma.

Ook tijdens de vakantie gaat het werk van een blogger gewoon door.

Barbecue, outdoorcooking en charcuterie

Ik heet jullie dan ook van harte welkom op Mac's BBQ Pit.

Mochten er vragen zijn, over recepten, apparatuur, of ander barbecue, outdoorcooking en charcuterie gerelateerde zaken, stuur mij dan een berichtje via mail of FB, en ik geef zo snel en zo goed mogelijk antwoord.

Heel veel leesplezier op mijn blog.

Marcel van der Sluijs

Bedankt voor het kijken, en als het je het leuk vond, laat dan een berichtje achter, en deel mijn passie via de buttons hieronder.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »