BBQ Catering en Workshops

BBQ catering en BBQ workshops worden tegenwoordig door veel bedrijfjes, en hobbyisten gegeven, echter zijn er in deze categorie ook een aantal die hier zeer professioneel mee bezig zijn, en echte authentieke barbecue catering en workshop ervaringen aanbieden.

Ik kan ze niet allemaal noemen, (en ik ken ze ook niet allemaal) maar een aantal van de besten (en bekendsten) in hun vak vind je hieronder in lijst.
Stuk voor stuk toppers.

Smokey Goodness

Heeft Smokey Goodness van Jord Althuizen nog introductie nodig ? (de man achter inmiddels diverse succes formules, zoals o.a. zijn TV optredens in Grillmasters 2016 en KvW (pulled pork), restaurant Black Smoke in Antwerpen, en binnenkort.......?
Zijn stands van The Rough Kitchen in de foodhallen (A'dam), en op de pier in Scheveningen, en schrijver van inmiddels 2 prachtige BBQ boeken.
Kortom de man die BBQ momenteel flink in de schijnwerpers zet.

Smokey Goodness

Het Kookvuur

Het kookvuur van Jeroen Hazenbroek mag in deze lijst niet ontbreken, want als één van de grondleggers heeft hij BBQ in Nederland mede op de kaart gezet.
BBQForum eigenaar van het grootste BBQforum van het land, schrijver van inmiddels 4 succesvolle BBQ boeken Hete kolen/ ........vuren, en als één van de ambassadeurs van BGE Nederland, geeft hij demo's en workshops door het hele land.

het kookvuur

Marcook

Marcook is het cateringbedrijf van de sympathieke pitmaster Marco die gespecialiseerd is in Amerikaanse BBQ catering, en workshops. De gerechten voor de catering worden met deskundigheid en passie bereid in zijn prachtige authentieke in het oog springende smoker.

Marcook

Huddie

Huddie Lee Stokes, heeft samen met zijn vriendin Josine StokesBBQ opgericht, waar deze BBQ duizendpoten hun eigen custom smokers voor bouwen, maar ook verhuren, en caterings verzorgen in Amerikaanse stijl, én een eigen sucsesvol BBQ wedstrijd team hebben.

Maar had ik ook al verteld dat zij in 2016 in Orange Beach Alabama (USA) de 1e plaats hebben gewonnen op het World Food festival in de categorie Zwaardvis.

stokesbbq

Grillsupport

Wil je alleen en altijd de beste kwaliteit? Bij Grillsupport (van o.a. David Pauka) ben je ook aan het juiste adres voor catering, workshops en demonstraties. Naast een culinaire barbecue op top niveau kun je kiezen voor een workshop, waarin je leert het beste uit je barbecue te halen. Persoonlijke aandacht en plezier in het grillen staan in onze workshops centraal.

Grillsupport

Hangbelly BBQ

Rene en Carla rijden het land door in hun BBQ-mobiel, met daarachter meestal wel één van hun bbq trailers, om voor u een heerlijke REAL Amerikan BBQ catering, of demo te geven.

Hangbellybbq

Bedankt voor het kijken, en als het je het leuk vond, laat dan een berichtje achter, en deel dan mijn passie.
Translate »