BBQ Pitmasters

Fire & Food TV

Het barbecuekanaal voor alle grillliefhebbers! Wij zijn het grill- en barbecuemagazine FIRE&FOOD. Wij vinden dat 365 dagen per jaar de grill aankan. Laat je dus inspireren door onze barbecuevideo's en 'let's heat on the grill'.

Check ook onze website www.fire-food.nl voor onze recepten, filmpjes en nieuwtjes.

www.facebook.com/firefoodmagazine

http://www.fire-food.nl

Pitmaster X

Dit is het barbecue kanaal, van onze eigen Nederlandse Pitmaster X

Een prachtig video kanaal, waarin deze Pitmaster al zijn barbecue ervaringen, en heerlijke recepten met ons deelt.

Een genot om naar te kijken.
Mocht je willen weten als er een nieuwe video uit is van Pitmaster X, neem dan een abonnement op zijn Youtube kanaal, of kijk op zijn blog.

http://pitmasterx.blogspot.nl

How to BBQ right

Malcom Reed groeide op met Southern-Style BBQ, en startte zo'n 13 jaar geleden met in het wedstrijd circuit.
Deze hobby werdt spoedig zijn passie. BBQ is wat Malcom het liefst doet, en waar hij (naar eigen zeggen) verdomd goed in is.

Nu is hij een Pitmaster, BBQ schrijver, BBQ vertegenwoordiger, en full time BBQ professional.

Met zijn team "The Killer Hogs" is hij één van dé top wedstrijd teams van het land, en is hij constant bezig om niet alleen de catagoriën waaraan hij mee doet te perfectioneren, maar alles wat betrekking heeft op slow smoking en grilling.

http://howtobbqright.com

Barbecue With Franklin

Aaron Franklin (maker van de "finest Barbecue in all the land") bewijst dat barbecue niet ingewikkeld hoeft te zijn , en dat je hier niet veel gespecialiseerde apparatuur nodig hebt.

In deze 11 afleveringen durende educatieve web-serie, neemt de sympathieke BBQ nerd Aaron Franklin de stappen door van begin tot eind, om heerlijke barbecue gerechten in uw achtertuin te creëren.

Al met al zeer de moeite waard om te kijken.

http://franklinbarbecue.com

BBQ Pit Boys

De BBQ pit Boys demonstreren de basis techniek van Old-time Barbecue en grillen, met wat je hier voor nodig hebt aan gereedschap, hoe je vlees moet kiezen voor op je smoker of grill, alsook wanneer je de low & slow, directe, indirecte methodes dient te gebruiken.

Tevens moedigen zij je aan om met hun Easy to do gerechten te experimenteren, door jou je eigen kruiden, marinades, en sauzen te gaan gebruiken.
Bbq eten wordt niet beter als dit !

http://www.BBQPitBoys.com

DivaQ

Danielle Bennett Dimovski beter bekend onder de naam DivaQ is de host van de TV show BBQ Crawl, en één van Canada's hoogst geklasseerde wedstrijd BBQ'ers in het The Kansas City Barbecue Society team lijst.

Life is too short for bad BBQ! ®

http://divaq.ca

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »