Disclaimer

Onderstaande is van toepassing op de website www.Macsbbqpit.com

Door deze website te bezoeken ga je akkoord met deze disclaimer.
De inhoud van deze website is eigendom van Marcel van der Sluijs en mag niet zonder toestemming worden gebruikt.
Alle artikelen zijn door mijzelf geschreven en alle food foto’s zijn door mij zelf gemaakt, tenzij anders vermeld. Wil jij iets van mijn site delen, dan voel ik mij zeer vereerd, maar dan mag dat alleen met bronvermelding en met toestemming van mij.

Macsbbqpit.com wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen, en recepten onbedoeld onjuistheden bevatten of niet compleet zijn.
Aan de inhoud van macsbbqpit.com kunnen dan ook geen enkele rechten ontleend worden.

Sponsoring.
Mac’s Barbecue Pit wordt gesponsord door een aantal leveranciers die in de barbecue/ charcuterie, en slagers branche actief zijn.
Deze sponsors heb ik zelf benaderd, omdat zij tot de top behoren op hun vakgebied, en mede daarom een mooie aanvulling zijn op macsbbqpit.com
(los daarvan zijn het ook nog eens allemaal fantastische mensen)

Deze sponsoring betreft een wisselwerking tussen Macsbbqpit.com en de sponsors.
De producten die ik gebruik, of aanprijs in mijn artikelen en reviews, gebruik ik uit eigen vrije wil, en niet omdat mij dat op welke manier dan ook zou worden opgelegd.
Mijn sponsors laten mij volkomen vrij om artikelen, en recepten te schrijven over de producten die ik zelf uit kies, en waar ik zelf volledig achter sta.
Hierdoor kan ik dan ook een objectief oordeel vellen, zonder invloed van buitenaf.

Voldoet een product, of recept niet aan mijn standaard, of wil ik met een bepaald product niet geïdentificeerd worden, dan plaats ik dit simpelweg niet op Macsbbqpit.com. (Dit zou ten koste gaan van mijn geloofwaardigheid)

Wilt u mij en mijn sponsors ondersteunen, klik dan a.u.b. op de logo’s van mijn sponsors om via Macsbbqpit.com naar hun website te gaan, om lekker te winkelen.

Affiliate.
Ik maak o.a. gebruik van de affiliate programma's van TradeTracker.com en Bol.com.
Wanneer bezoekers vanaf mijn website op één van de sites van de adverteerders terecht komen en daar een bestelling doen ontvang ik een klein percentage daarvan.
Hieraan zitten géén extra kosten verbonden voor u als koper van de producten, maar u ondersteund hiermee wel mijn website.

Hobby
Macsbbqpit.com is voor mijn een hobby, een passie, een stuk ontspanning, en een uitlaatklep, en daarmee bij uitstek geschikt om jullie (de lezers) te inspireren, en te laten zien welke mogelijkheden er zijn in de wereld van barbecue, charcuterie, en outdoorcooking.

Alles wat ik publiceer, en deel op social media, heeft als doel het delen van kennis, en daarmee het barbecueën, charcuterie en outdoorcooking naar een hoger plan te tillen, waarmee iedereen een hoop plezier kan beleven.

Contact
Mochten omtrent het bovenstaande nog vragen zijn, dan kunt u die gerust stellen via mijn contact pagina.

Veel leesplezier op Mac's BBQ Pit.

Marcel van der Sluijs (Mac)

Translate »