Online vlees -vis bestellen

Online vlees – vis en charcuterie bestellen.

Hieronder staan een aantal van de betere, zo niet de beste online slagers, die gespecialiseerd zijn in de bekende Amerikaanse barbecue cuts, zoals b.v. buikribben, Boston Butt, beef ribs, en de Brisket.

Deze bedrijven zijn gepassioneerd van barbecue, en hier kan je dan ook de echt mooie stukken barbecue vlees bestellen, die de slager op de hoek niet kan leveren. (of zelfs nog nooit van gehoord heeft (ja het komt helaas nog voor))

Dat laatste is niet omdat hij dat niet wilt, maar hij dat niet gewend is, omdat wij in Nederland ons vlees anders verdelen dan de Amerikanen doen.

Neemt niet weg, dat het altijd goed is om een goede band met je buurt slager op te bouwen, en jij hem ook kan ondersteunen om hem wegwijs te maken in de wereld die barbecue heet.

Tevens heb ik een aantal online visleveranciers bijgevoegd, aangezien we steeds vaker vis op de barbecue bereiden, maar ook Charcuteriers. (aangezien ik dat zelf ook maak, en er over schrijf)

Online vlees leveranciers

BBQuality

Een prachtig bedrijf van 2 jonge mannen met een passie voor het leveren van een mooi stuk vlees afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad.

Ontstaan door de vraag naar het leveren van wedstrijd BBQ vlees, en inmiddels uitgegroeid naar 1 van dé online slagers van het land.

bbquality

Homemade vleesspecialiteiten

Úw specialist voor ambachtelijke vleeswaren, barbecuevlees en maaltijdcomponenten. Maar ze leveren ook veel authentieke worstsoorten in natuurdarm, zoals lever-, kook- en paardenworst.

Bekend van onder meer de aller lekkerste Texas BBQ Jalapeño cheddar worst op de markt.

homemade

Beef en Steak

De beste ervaring voor de vleesliefhebber, dat is waar ze bij Beef en Steak naar streven sinds de oprichting in 2008.

Beef en Steak brengt vlees met echte smaak, waaronder onbekende stukken en daarmee willen ze willen Nederland kennis te laten maken met nieuwe smaken en ervaringen.

Beef en steak

Beef Exclusief

Beef Exclusief is niet “gewoon een webwinkel met exclusief vlees, wat sauzen en barbecues”, maar het is een concept.

beefexclusief

Aalvink

Het echte Amerikaanse low and slow bbqen is een grote passie van Aalvink.

Of het nou gaat om een officiële KCBS wedstrijd of een bbq met vrienden in de tuin, jouw bbq vlees bestel je bij Aalvink.

aalvink

Wild Vleesch

Ben jij op zoek naar een bijzondere stuk vlees, hou dan de site van Paul van den Hooven van Wild Vleesch in de gaten. Deze Rotterdamse worstendraaiert heeft met enig regelmaat hele mooie dieren in het assortiment, zoals bijvoorbeeld het prachtige Longhorn rundvlees, en varkensvlees van o.a. Mangalitza varkens. Tevens geeft Paul geregeld workshops in worst, paté, en pancetta maken, en kan je bij hem een dagje meelopen tijdens VIP-dagen.

Wild vleesch

Online vis leveranciers

Schmidt Zeevis

Of het levering via de eigen winkel aan de consument betreft, of levering aan de scheepvaart, restaurants en cateringbedrijven, de vis van Schmidt Zeevis staat voor vers en hoge kwaliteit. Zoals Schmidt Zeevis zelf zegt, versere vis, zwemt nog !

Schmidt Zeevis

Palingkopen.nl

Palingkopen.nl is de online paling shop van palingkwekerij en palingrokerij Rijpelaal uit Helmond.

Kwaliteit bieden staat bij hun op één, daarom zijn daarom ook aangesloten bij het Duurzaam Paling Fonds. Plaatst u vandaag een bestelling dan wordt deze morgen gekoeld bij u thuis afgeleverd door de pakketdienst.

palingkopen.nl

Visvoordeel.nl

VisVoordeel.nl heeft de liefde voor vis in hart en nieren. VisVoordeel.nl maakt deel uit van een groep bedrijven met eigen kwekerijen, rokerijen en handelsbedrijven.

 

Visvoordeel.nl

Online Charcuterie leveranciers

Charcuterie.nl

Charcuterie.nl bied een uitgebreid assortiment van de allerbeste ambachtelijk vervaardigde vleeswaren uit Spanje, Italië, Frankrijk, België en Nederland. Pure producten die met passie en zorg worden gemaakt en waarbij traditionele waarden en dierenwelzijn hoog in het vaandel staan.

Charcuterie.nl

Frieseworst.nl

Frieseworst.nl is de online shop van Keurslagerij & Worstmakerij Spijkerman uit Akkrum. De Friese droge worst en rauwe hammen zijn enkele van de specialiteiten van deze worstmakerij.

Frieseworst.nl

Bedankt voor het kijken, en als het je het leuk vond, laat dan een berichtje achter, en deel dan mijn passie.
Translate »