Win Het vuur de baas

Win het vuur de baas

In een vorig artikel heb ik een review geschreven over het 1e barbecue boek van Dennis (NOSKOS) van Koutrik Het Vuur De Baas

Ik ben enthousiast over het boek Het Vuur De Baas omdat dit zeker voor de startende barbecuer een prachtige basis vormt, waar op te letten als je met barbecuen begint, en tegelijkertijd dit boek voor de meer gevorderde pitmaster nog net even de puntjes op de i kan zetten.

Nu heb ik gehoord, dat lang nog niet elke barbecue liefhebber eigenaar is van dit mooie boek, en daarom mag ik na overleg met de uitgever Carrera Culinair 2 exemplaren aan mijn hobby genoten weggeven.

En om er nog een extra feestelijk randje aan te geven heb ik Dennis gevraagd om deze speciaal voor de winnaars te signeren.

Win het vuur de baas

Wat moet je doen om 1 van deze 2 exemplaren te kunnen winnen?

Nou eigenlijk niet zo heel veel!

Laat een leuke reactie achter onder dit bericht, waarom jij dit boek zou willen winnen, of voor wie je dit boek zou willen winnen, en maak kans op win Het Vuur De Baas, meer is het niet.

Deze actie loopt tot a.s. 30 juni daarna worden de winnaars bekend gemaakt.

(Deze win actie geld voor Nederland en België)

 

Hou deze pagina af en toe in de gaten, want het zou zo maar kunnen dat er in de toekomst meer win acties komen.

(Delen is niet verplicht, maar wordt natuurlijk zeker wel gewaardeerd)

En de winnaars zijn…..

Het grote moment is eindelijk daar........................... en we hebben 2 winnaars!

43 - Arjan Jansen

81 - Geert Devriese

Van harte gefeliciteerd met het mooie "en gesigneerde" boek van NOSKOS.

Deze komt z.s.m. jullie kant op.

Heel veel lees, en BBQ plezier

Bedankt voor het kijken, en als het je het leuk vond, laat dan een berichtje achter, en deel dan mijn passie.

117 gedachten over “Win het vuur de baas

  1. 7 – Ook hier is de boekenkast niet vol genoeg van dit soort boeken en de pitmaster nooit uitgelezen en uitgeleerd.

  2. 34 – Het zou toppie zijn voor ons als lekkerbekken.
   Nieuwe ideeen lekkere recepten en de goede temeratuur.
   Komt echt heel erg goed terecht,want onze kinderen zijn ook van die lekkerbekken.
   Migen ze hem wel even lenen…… ha ha ha.

  3. 53 – Sinds twee maanden trotse eigenaar van een weber 57 GBS MT. Nu op zoek naar tips en trucs. Wat is dan lekkerder dan met een koud biertje, een (naar horen en zeggen) goed boek, te experimenteren met nieuwe gerechten.

  4. 61 – Hi Mac, leuke blog heb je hier. Ik ben net nieuw in de bbq wereld, net overgestapt van cremeren naar ( poging tot) bbq- en. Nog een hoop fouten te maken hier dus( van je fouten kan je leren) ;-). Het boek zou dus een welkome gift zijn. Groet Ramon.

  5. 66 – Eat bbq, drink bbq, taste bbq, feel bbq, sniff bbq, see bbq, think bbq, sleep bbq, dream bbq,summer bbq, autumn bbq, winter bbq, spring bbq, bbq at home, bbq and friends, bbq and family, bbq on the beach, bbq on a mountain, bbq in a forest, bbq on a camping site, bbq till you drop dead, live bbq

  6. Voor mij als beginnen de bbq’r om het vuur de baas te zijn.
   En lekker egoïstisch wil ik het boekan voor mezelf winnen.( meer menSen hebben er later profijt van.)

  7. 81 – Als amateur griller, leer ik altijd graag bij, dus een boek om een stapje hoger te geraken zou welkom zijn. BBQ, d’as bij ons chillen, gezellig samen, en pa die vaak experimenteert. Vanuit m’n beroep als plantenteler speel ik graag met smaken van kruiden en rook van specerijen… de ene keer hmm, ja en een andere keer wordt ik vervloekt… ‘t was de vorige keer lekker, waarom verander je dit…
   ‘t ja, gewoon de kudde volgen, kan ik niet, ik ben voor het leren kennen van nieuwe smaken en geuren.
   Dus, noteer m’n naam en ik hoop een kans te maken… 😉
   BTW veel succes met koken op hout, en al eens takken van Laurus nobilis getest?
   Geert

  8. 96 – Ik heb sinds maart een kamado
   En vind het heeeee leuk ok te kooken daar op
   Maar moet nog veel leeren. .dus zou dat boek goed uitkomen

  9. 107 – Aangezien ik nog niet de baas over het vuur ben, maar wel hard bezig ben het te leren. Zou ik dit boek graag helemaal door willen lezen. Zo kan ik de baas over het vuur worden.

 1. 2 – Beste macsbbqpit, een tijdje geleden heb ik een Big Green Egg als cadeau gekregen en sindsdien ben ik geïnfecteerd geraakt met het bbq virus! Naast het heerlijks wat er vanaf komt, werkt het voor mij ook verrassend ontspannend. Ik ben me ook gaan verdiepen in o.a. de verschillende soorten houtskool en rubs. De tijd die ik besteed aan het lezen op internet hierover zou ik beter kunnen benutten met het daadwerkelijk bbq-en! Wat zou het dus handig zijn om dit soort zaken thuis in een boek te hebben en het vuur de baas te worden!

 2. 6 – Mijn vriend denkt dat hij een hele goede chefkok barbecue is, maar uiteindelijk liggen altijd hetzelfde vlees op de barbecue. Misschien dat hij van dit boek nog wat kan leren 🙂

 3. 8 – Ik heb dit mooie boek al in m’n bezit maar een goede vriend van me is onlangs ook besmet met het bbq virus en ik weet zeker dat hij er ook blij mee zou zijn en er ook nog veel wijsheid uit kan halen.

 4. 10 – Voordat ik aan mijn eerste low en slow sessie begon heb ik eerst 3 maanden het internet af zitten speuren naar naslagwerken en video’s om zo goed mogelijk voorbereid aan de slag te kunnen.
  Ik heb smokey goodness en een boek van Julius Jaspers in huis, maar een boek van barbecuegrootheid Den Noskos mag zeker niet ontbreken.

 5. 13 – Al jaren denken mijn vrienden, familie en collega’s dat ik het vuur de baas ben. Niets is minder waar, een flinke portie bluf, zelfverzekerdheid en ff snel op de wc de Mac of Den googlen! Maar ik deze poppenkast niet lang meer volhouden. Ik heb dit boek echt hard nodig om het vuur echt de baas te worden! Red mij!

 6. 14 – Ik was één week voor de release van het boek bij een workshop van de Seaside Smokers en had stilletjes gehoopt dat Dennis er wel een paar bij zou hebben maar de inkt was nog niet droog 🙁

 7. 18 – Bbq-en is een belevenis die voor mij al begint tijdens het boodschappen doen. Ik zit dan al te kijken wat er allemaal op de Bastard gemaakt kan worden. Eenmaal thuis wordt dan ook de Q aangemaakt en begint het schoonmaken van alle gekochte producten. Eigenlijk kan alles op DE Bastard klaar gemaakt worden, al heb ik nog wel eens moeite om alles tegelijkertijd op tafel te krijgen. Hopelijk staan en in dit boek tips en trucs die ik jou niet wist.

 8. 19 – Hoi Marcel, Wat een leuke actie! Er staat ook veel info in voor de ervaren BBQ-er dus dat wil ik wel eens bekijken. Ook voor wedstrijden schijnt er veel info in te staan. Laat ik dat dit jaar nou net nodig hebben. Dus count me in!

 9. 20 – Als beginnend BBQ’er ben ik naast te laat begonnen ook nog redelijk onervaren, en zou wel wat goede tips kunnen gebruiken. En te leren van bepaalde pitmasters is altijd goed!

 10. 21 – Ik was laatst bij een vriend die trakteerde op een “heerlijk” en weinig verrassend maaltje van de barbecue. Dit boek zal zeker bijdragen om de volgende keer wel een knap stuk en mooi bereid vlees naar binnen te werken.

 11. 22 – Zou leuk zijn om deze te winnen omdat ik professioneel zelf met bbq bezig ben qua verkoop maar nog die finesse van het grillen mis. Een welkom cadeau dus hopelijk. ..

 12. 23 – Heb al veel boeken met recepten in de kast zijn. maar een boek die goed uitlegt geeft over de methodes om je temperatuur goed te beheersen past er zeker in

 13. 26 – Ik heb je gister even gesproken bij de Sligro op Rotterdam Zuid en ben nu al 2 dagen bezig om je hele website door te nemen. Super mooie gerechten en heldere uitleg! Gave passie, die ik graag met je deel. Uiteraard blijven alle tips en trics welkom en daarom zou dit boek een mooie aanvulling zijn voor mijn collectie!

 14. 27 – Ik heb mijn schoonvader aangestoken met het bbq-virus. Hij ziet me regelmatig hobbyen en heeft besloten zich ook te gaan toewijden. Op de rommelmarkt heeft ie een skottelbraai op de kop getikt om te proberen. Inmiddels heeft ie een kerntemperatuurmeter van Ikea. Nu moet ie nog er mee leren werken. Afgelopen week stuur hij mij een foto van een droge beenham. Kerntemperatuurmeter gaf aan 80 graden… Ik heb die arme man maar een fatsoenlijke weber gegeven en uitleg over kerntemperaturen. Met dit boek kunnen wij hem naar een nog hoger level brengen… Enne, je vind het vast niet erg als ik even mee-lees?

 15. 30 – Wauw ja dit zou een handig boek zijn. Voor mezelf Mijn man heeft het al redelijk goed onder controle alleen ik loop vaak nog te zoeken en prutsen. En mijn man is er niet altijd bij om te helpen en bellen is ook niet altijd een optie. Als ik dit boek zou winnen! Dan hoef ik het boek maar te pakken en dan lukt het me natuurlijk prima Dan kan ik mijn man eens verrassen (zonder dat hij vooraf weet wat ik aan het bbqen ben)
  Duimen dus!

 16. 31 – Inspiratiebronnen kan een mens nooit genoeg hebben. Dit boek lijkt mij een buitengewone bron daarvoor. Voor wie het boek is? Voor mijzelf uiteraard. Dit boek gecombineerd met verse producten van het land en uit het veld (lees wild) zullen zeker wat prachtige creaties opleveren. Hoop dus dat ik een van de twee exemplaren win

 17. 33 – Vuur kan je nooit de baas worden.
  Maar kan je perfect gebruiken om er heel veel mooie gerechten en lekkere dingen op klaar te maken.
  Een mooi boek om nog beter te leren hoe het vuur te gebruiken ten goede van onze maag 🙂
  Suc6 en ga ze door met je blog

 18. 38 – Voor mijn vriend Alex, hij heeft toegang tot het meest fantastische vlees. Zou top zijn als hij het ook zou kunnen bereiden

 19. 41 – Natuurlijk wil ik dit boek winnen voor mijn eigen BBQ ster Edo. Dit boek is aanvulling op de boeken die hij heeft.

 20. 42 – Als aanvulling op de Jord boeken 1 en 2 wil ik graag in aanmerking komen van dit boek van de Noskos , waar ik al zo veel recepten van geprobeerd heb en die met heel erg duidelijke uitleg, in ieder geval voor mij, mijn BBQ leven verrijkt heeft.

 21. 44 – Ik zou hem graag winnen voor mijn broer.
  Hij heeft mij namelijk ook aan het bbq smoke virus gekregen en ben daar super blij mee!

 22. 45 – Sinds vorig jaar heb ik het fenomeen “BBQ” ontdekt. Na wat nuttige tips van Marcel the Mac heb ik een Wever Q aangeschaft. Al snel kwam ik tot de ontdekking dat het maken van een koude zone een must is om een stapje verder te gaan. Zo werd de reeds gebouwde overkapping in mijn tuin uitgebreid met een Master Touch. Wekelijks worden de kooltjes heet gemaakt om wat te experimenten met zowel vis als vlees. Het enige wat er nog aan onbreekt is natuurlijk een goed boek. Denk dus dat de winnaar nu wel bekend is

 23. 48 – Lijkt me een super mooi boek en omdat mijn maat mij jaloers maakt met zijn 2 boeken van Jort zou het mij leuk lijken om hem wat te laten leren uit het boek van Noskos. Juist omdat de Noskos ballen (MOINK) ervoor hebben gezorgd dat mijn maat en ik veel uitgebreider zijn gaan bbq-en. Hier hebben we al heel wat mooie avonden en discussies door beleefd.

 24. 51 – Met het hete kolen virus besmet
  Bereid ik een bavette
  Wachtend op een nieuw recept
  Door een bbq boek opgepept
  Macs bbq pit heeft weer een bijbel uitgebracht
  Carnivoren tips van hoog niveau
  Serveer ik gebraden vlees op een hout plateau
  Een boek om veel van te leren
  Wat zou ik die graag gaan proberen.

  Top initiatief. Moge de evt winnaar er superlekkere dingen mee kunnen maken.

 25. 52 – Lijkt me een top boek om nog meer bbq-skills te verwerven…altijd bezig met bijleren. Bbq wordt langzaam aan van hobby een passie….dus echt noodzakelijk lesmateriaal, en dan nog gesigneerd ook!!! Laat maar komen

 26. 59 – Dat zou een super cadeau zijn voor manlief die bijna jarig is en zich helemaal aan het verdiepen is in het bbqen dus zou hem heel graag voor mijn man willen winnen

 27. 67 – Ik zal hem graag willen winnen. Ik vorige jaar begonnen met anders barbecuen ben ook gegrepen door het barbecue virus maar ik moet nog veel leren

 28. 70 – Wat leuk, ik kreeg dit boek op Facebook van meerdere mensen aangeraden als beginnend barbecueer en nu opeens de kans er 1 te winnen!

 29. 72 – Ik zou dit boek graag winnen voor een vriend die het Superleuk vindt om met zijn BBQ bezig te zijn. Wij mogen daar regelmatig ook van genieten.

 30. 73 – Als beginnende bbq’r wil ik wel het vuur de baas worden! Dus lekker egoïstisch! Wil ik het boem voor mijzelf winnen.

 31. 74 – Als beginnende bbq’er zou ik hier veel uit kunnen leren denk ik. Wie weet is het geluk aan mijn zijde en word ik de trotse eigenaar van zo een gesigneerd exemplaar 😉

 32. 75 – Ik denk dat dit boek een goede aanvulling is bij mijn speurtocht in de wereld van rook en vuur en die wil ik graag de baas zijn.

 33. 77 – Ook typisch een mannending: eerst proberen en daarna de handleiding lezen…… Heb net zelf een reverse smoker gebouwd. Nu de handleiding nog

 34. 78 – Graag zou ik het boek willen winnen voor mijn vriend. Die is als het kan dagelijks bezig met bbqen. Nieuwe recepten tips etc zijn daarom altijd welkom

 35. 79 – Als beginner lijkt het mij een zeer interessant boek om te hebben en misschien ook wel een must daar de mogelijkheden met open vuur niet op 1 hand te tellen zijn.

 36. 84 – Als newbie op BBQ gebied kan ik wel wat sturing en lering gebruiken. Ik dacht altijd dat BBQen veel vlees erop leggen was maar zie nu de mogelijkheden bij kennissen dat er veel meer kan op de BBQ. Zelf durf ik nog niet te experimenteren. Dit boek zou mij zeker helpen om te ontdekken wat er kan

 37. 89 – als beginnende bbq’er is het altijd fijn extra informatie te hebben. Ik denk denk dat dit boek zeker gaat helpen de geheimen te ontrafelen

 38. 91 – ik wil en Winnen omdat ik em nog niet heb
  en aan Dennis gevraagt wanneer die naar Brabant komt voor een singneer sessie maar dat gaat en niet worden zegt ie
  Dus dan zou ik en moeten kopen en dan naar den Haag rijden
  maar als ik em win hoeft dat niet

 39. 92 – Ik zou de boek graag winnen! Lijkt me super tof en interessant. Sinds kort ben ik in de wereld van grillin and smoking gestapt. Ik zou het zeer graag willen uitbreiden.

 40. 93 – Voor mijn man, omdat hij altijd voor mij klaar staat en ik hem de beste bbqer vind. Vol passie en geduld low en slow de lekkerste gerechten op tafel zet.

 41. 98 – Na een gesigneerd exemplaar van smiley goodness 1 en 2 en een gesigneerd exemplaar van de vleesbijbel past deze er natuurlijk prima bij

 42. 100 – Ik hoop dat ik met dit boek mij nog meer heerlijke dingen leer klaarmaken zodat ik de familie kan verrassen met mijn BBQ kunsten..

 43. 101 – Wow, ben me erg aan het verdiepen in de BBQ- en SmokeWereld dus wen beetje hulp mbv een boek zou erg welkom zijn

 44. 103 – Natuurlijk zou ik dit boek graag willen winnen.
  Geweldig om nieuwe recepten op te doen waar mijn vrouw en dochtertje ook van kunnen genieten. En natuurlijk vrienden en familie.

 45. 105 – Waarom ik zou willen winnen?

  Ten eerste.. ik denk dat ik het vuur meester ben, maar ben ik het dan ook de baas? Hopelijk kan dit boek daarvhet antwoord op verschaffen.

  Ten tweede: je hebt nu eenmaal nooit genoeg (kook)boeken.. (als rechtgeaarde boekverkoperszoon kan ik niet anders beweren)

  Ten derde: de actie loopt tot 30 juni. En wie is er die dag jarig? Juist!! Karma??

 46. 106 – Ik zou het boek aan mijn vriend geven,als stille hint. Hopelijk krijg ik dan geen verkoolde dingen meer van de barbecue

 47. 108 – Sinds ongeveer een half jaar heb ik een Kamadoe Joe en een Weber. Zeer blij ben ik ermee. Echter zijn het meestal ribs, hamburgers en pizza’s die erop liggen. Ik zou graag een keer de fijne kneepjes van het koken op kolen willen begrijpen om zodoende wat culinaire gerechten te kunnen bereiden. De basis is immers het uitgangspunt voor het verdere verloop van je sessies.

 48. 109 – Ik zou graag nog beter leren barbecuen. Ik wordt er steeds beter in, maar kan nog veel leren! Ik hoop dat dit boek me daarbij kan helpen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »